Stinkdier Milo met baasje Leander LIVE te gast bij ‘Tijd voor MAX’

 

Vrijdag 3 februari is Leander te gast bij het programma ‘Tijd voor MAX’ van omroep MAX op NPO 1 om 17.10 uur.

Live in de uitzending met ons Stinkdier Milo. Hij is namelijk de laatste dagen volop in het nieuws over de nieuwe Positieflijst en de gevolgen daarvan voor de dierhouderij. Ook wordt er over onze andere dieren gesproken en over Happy pets – Happy you.

Zie hieronder de beschrijving van de aflevering van vrijdag;

Partijleider ChristenUnie Gert-Jan Segers

Gert-Jan Segers, Leander Oonk, Lieke Lamb, Monique Collignon, Frank Evenblij, Martin Verkerk en Robèrt van Beckhoven.

In de uitzending maken we kennis met Gert-Jan Segers, leider van de ChristenUnie. Eerder werkte hij onder meer als journalist bij de EO en bij een christelijk studiecentrum in Caïro. Wat deed hem besluiten om de politiek in te gaan?

Vanaf 1 juli 2017 mag je in Nederland bepaalde dieren niet meer als huisdier nemen. Een stinkdier staat ook op die lijst. Bij ons komt Leander Oonk langs mét zijn stinkdier die hij als huisdier heeft.

Trendwatcher Lieke Lamb schuift ook aan. Afgelopen week won een team studenten uit Delft een hele prestigieuze prijs met hun Hyperloop. Is dit vervoersmiddel de toekomst?

Ook Monique Collignon komt langs. Zij is bezig om zo duurzaam mogelijk mode te maken. In haar huidige collectie gebruikt ze stoffen die voor een groot deel zijn gemaakt van plastic flessen.

Bureau Sport is al jaren een instituut op tv en nu is het programma ook te zien in het theater. Frank Evenblij en Erik Dijkstra trekken samen door het land. Bij ons komen Frank en tennisser Martin Verkerk langs.

In de keuken staat Meester Patissier Robèrt van Beckhoven die deze keer cookies maakt.