Dieren voeding

Bij Happy pets – Happy you hebben wij een uitgebreid assortiment aan dierenvoeding voor zowel honden als katten. De merken Bewi dog, Bewi cat, Belcando premium, Belcando Mastercraft super premium en Leonardo premium zijn binnen onze webshop opgenomen.

 

Bewi dog

Bewi dog is een Duitse brok en is de goedkoopste honden brok binnen ons assortiment. Echter wel een zeer hoogwaardige brok. Bewi dog is een krokante brok zonder toegevoegde kleurstoffen en gemaakt met onder andere vleesmeel en bestaat voor 80% uit proteïne en 75% uit dierlijk eiwit, wat de spieropbouw motiveert. Bewi dog biedt een verscheidenheid aan brok voor zowel pups, als volwassen honden. Maar ook voor zeer actieve honden of voor gevoelige en kieskeurige honden. Dankzij de Gravy toevoeging aan deze brok worden zelfs de moeilijkste eters gemotiveerd om te eten. Door simpelweg de brok even te laten wellen in warm water komen er heerlijke vlees geur- en smaken vrij. Bewi dog ligt niet zwaar op de maag en zorgt dankzij het toegevoegde biergerst voor een soepele huid en prachtige glanzende vacht en de toevoeging van bakkersgist zorgt voor ondersteuning van de darmflora. Het formaat de brok verschilt per broksoort. Bewi dog hanteert een tarwevrij recept.

Bewi-dog PROMO Video

Belcando Premium

Belcando Premium is evenals Bewi dog een brok van Duitse fabricatie. Deze brok is naar verhouding nog hoogwaardiger dan Bewi dog en wordt gemaakt met een holistische benadering. Belcando hanteert een uniek productieproces waarin zij vers vlees gebruiken in plaats van vleesmeel. Met uitzondering van de ‘single protein’ producten bevatten alle Belcando premium brokken 2 dierlijke eiwitbronnen. Ook met plantaardige eiwitbronnen biedt Belcando een verscheidenheid van chiazaad, koud geperst druivenpitmeel, amarant, haver en nog veel meer. Dankzij het samenvoegen van deze ingrediënten krijgt uw hond alles wat hij of zij nodig heeft. Ook Belcando premium kent veel varianten. Zo is er voor pups een brok die het immuunsysteem op natuurlijke wijze versterkt en is er voor oudere honden een vitaal en mobiel leven mogelijk dankzij de ProAgil bestandsdelen. Allergische honden genieten ook van Belcando Premium, door een speciale procedure wordt het gelatine ei-wit zodanig uit elkaar gehaald dat er geen enkele allergische reactie veroorzaakt wordt.

ingrediënten video’s
Belcando Ingredient 1: Krill ENG

Belcando ingredient 2: Druivenpitmeel ENG

Belcando ingredient 3: Graan vrij ENG

Belcando ingredient 4: Chiazaad ENG

 

Belcando Mastercraft Super Premium

Belcando Mastercraft is de nieuwe, vooruitstrevende brok van Belcando. Deze brok bestaat namelijk voor 80% uit vers vlees en voor 20% uit holistische ingrediënten. Zoals bij veel broksoorten worden er ook aan Belcando Mastercraft geen granen toegevoegd. Echter zijn die granen in veel andere brokken vervangen door aardappel. Aardappelen zijn goed verteerbaar en worden door honden met een voedsel allergie ook goed geaccepteerd. Echter zorgt de hoge glycemische index voor een stijging van de bloedsuikerspiegel na het eten en dus een sneller terugkerend honger gevoel. Aan Belcando mastercraft worden geen aardappelen aan het recept toegevoegd, maar koolhydraatbronnen zoals amarant, tuinbonen, erwten en kikkererwten. Deze hebben niet alleen een lage glycemische index maar bevatten in vergelijking met bijvoorbeeld tarwe ook meer waardevolle eiwitten en (sporen) elementen. Zo ontstaat er een verscheidenheid aan voedingsstoffen zonder de verdraagbaarheid van het voer op het spel te zetten. Belcando Mastercraft is in heerlijke smaken te verkrijgen. Doordat de eiwitten in al deze smaken gelijk zijn, kan er probleemloos van smaak gewisseld worden. Verder kan er nog gekozen worden uit heerlijke toppings als extra toevoeging op de brok. Belcando Mastercraft is ook uitermate geschikt als voeding voor honden die normaliter vers vlees (Barf) eten.

Belcando Mastercraft PROMO Video

Bewi Cat

Voor de kat hebben wij onder andere Bewi Cat in ons assortiment, afkomstig van de fabrikant van Bewi dog. Bewi Cat is onze goedkoopste kattenbrok, maar ondanks dat ook een hoogwaardige brok. Aan deze brok worden geen geur- kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd. Verder bevat de brok geen soja eiwitten en is er taurine toegevoegd om het gezichtsvermogen en hartgezondheid te behouden. Ook zijn er waardevolle vitaminen toegevoegd en is deze brok rijk aan pluimvee en zeevis. Het dieet kan verder nog uitgebreid worden met de ruime keuze aan blikvoer.

Leonardo

Leonardo is een premium kattenbrok afkomstig van de fabrikant van Belcando. Net als Belcando gebruikt Leonardo geen vleesmeel voor de brok productie maar echt vers vlees. Leonardo bestaat voor 85% uit dierlijke proteïne en 15% uit plantaardige proteïne. Hierdoor is bijvoorbeeld de kitten brok ook geschikt voor andere carnivoren zoals fretten. De graan vrije, senior en light brok bestaat voor 80% uit dierlijke proteïne en 20% uit plantaardige proteïne. De brok van Leonardo is makkelijk verteerbaar en is ook voor de gevoelige kat zeer geschikt. Leonardo is verder rijk aan Omega 3 vetzuren, optimaliseert de PH waarde van de urine en voorkomt tandplak.

Officeel verkooppunt van de volgende merken: