EM anti-tekenhalsband

 

Happy Pets – Happy you heeft iets nieuws in het assortiment, namelijk natuurlijke Anti-teken halsbanden van EM kralen.

Het Tekenseizoen is weer in volle gang. Kan uw hond niet goed tegen pippetjes of gebruikt u liever geen chemische bestrijding, dan is deze anti-tekenband een goed alternatief.
Door de micro-organismen die in de keramiek gebakken zitten, vinden teken en vlooien het niet prettig in de vacht van uw hond of kat.

✓ Em- anti tekenhalsbanden zijn nagenoeg onbegrensd bruikbaar en werkzaam

✓ Natuurlijk en veilig

✓ Wordt door ons op wens gemaakt met ruime keuzes in kleuren(combinaties)

✓ Geen druppels,tabletten of chemische banden.

✓ Geschikt voor honden met met allergieën, pups en katten.

✓De band mag gewoon nat worden, dus zwemmen is geen probleem.

De halsbanden zijn al te koop vanaf €17,50

De anti-tekenband die op 100% natuurlijke basis tegen teken werkt. Ook zorgen de EM-keramik kralen voor een gezonder dier met een hogere weerstand! Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar EM keramik werkt!

Wat is EM?

EM is de afkorting van effectieve micro-organismen, microscopisch kleine wezentjes. EM is een combinatie van nuttige, opbouwende micro-organismen, die vrij in de natuur voorkomen en niet gemanipuleerd zijn. De werking van de EM-Keramik is onbegrensd, omdat de Micro-organismen (tegen o.a. teken) in de pijpjes ingebrand zijn. De werkzaamheid van EM-Keramiek is gebaseerd op het principe dat energie kan worden behouden en overgedragen door deze eigenschappen te binden in gebakken klei.

EM bevat zo’n 80 nuttige Micro-organismen, de
belangrijkste 5 zijn:

 • Melkzuurbacteriën
 • Gisten
 • Actinomyceten
 • Foto synthetiserende bacteriën
 • Schimmels die fermentatie (gisting)
  teweegbrengen

Werking:

De resonantie trilling van de EM-Keramik zijn voor teken (ook voor vlooien en andere parasieten) zeer onaangenaam. Ze bijten zich daardoor zelden vast.

De werking van de Anti-tekenhalsband verschilt per huisdier. De conditie en gezondheid van het huisdier is hier dan ook van grote invloed. De mogelijkheid bestaat dat het 3 tot 4 weken duurt voordat u duidelijk resultaat merkt. De anti-tekenband biedt geen 100% garantie tegen teken, evenals chemische middelen deze garantie ook niet kunnen bieden.  De ervaring leert echter dat honden die de Anti-tekenbanden dragen beduidend minder kans op teken hebben dan honden zonder tekenbescherming.

De EM-kralen werken op 100% natuurlijke basis tegen teken en vlooien. De EM-kralen zijn zonder bijwerkingen en kunnen dus geen overdosis veroorzaken. Ook honden met allergieën of die overgevoelig zijn, kunnen de halsband zonder problemen dragen. Integendeel EM Micro-organismen beïnvloeden de gezondheid van uw hond op een positieve manier. Bij honden zijn er vele toepassingen o.a.:

 • Revitalisering van het lichaam
 • Versterking van het immuunsysteem
 • Meer vitaliteit
 • Betere algemeen welzijn
 • Behoud van hun natuurlijke weerstand waardoor ze zich prettiger voelen
 • Onzekere honden tonen zich stabieler
 • Nerveuse honden worden evenwichtiger
 • En nog veel meer…

De ervaring heeft uitgewezen dat het zeker even goed werkt zoals een chemisch product. 100% tekenbestendig is het niet, net zoals de chemische varianten geen 100% garantie bieden.

Doordat deze Anti-tekenbanden op natuurlijke basis zijn, zijn ze veilig voor kinderen of andere huisdieren. Onze Anti-tekenbanden zijn ook uitermate geschikt voor katten.

Gebruik:

Om te zorgen dat de anti tekenband zo lang mogelijk en optimaal gebruikt kan worden moet de band om de 1,5 tot 2 weken afgespoeld worden met lauw water. Vervolgens moet deze te drogen gelegd worden in de zon of onder een UV-lamp zodat de micro-organismen weer geactiveerd worden.

Voor een optimale werking moeten de banden zo veel mogelijk gedragen worden (het liefst dag en nacht).

De band kan meerdere jaren mee gaan bij juist gebruik, zeker wanneer deze alleen in het teken seizoen gebruikt wordt en na reiniging droog in de kast ligt. De banden kunnen prima tegen water, dus zwemmen is geen probleem. Echter zijn ze niet bestand tegen Chloor-water. Na het zwemmen moet de band even drogen in de zon. Heeft uw hond in de zee gezwommen, dan eerst spoelen met lauw kraanwater om de band vervolgens weer te laten drogen. Na de winterstop kunt u de halsband direct weer gebruiken. Herhaal de stappen van onderhoud hierboven.

De banden kunnen niet als halsband gebruikt worden om de lijn aan te klikken.

Wij geven geen garantie op de anti-tekenhalsbanden met bijt schade, kapotte kralen door een val, druk, wild spelen etc.

Do’s & Don’ts

✓ Natuurlijk, Duurzaam en veilig
✓ voor gevoelige en/of allergische honden
✓ Ook geschikt voor pups en katten.
✓ Mag nat worden, kan mee gezwommen worden.
✓ Geen druppels, tabletten of chemische banden
✓ Naar wens samen te stellen

✖ Niet bestand tegen Chloor-water
✖ Niet geschikt om uw hond aan te lijnen

De EM-Keramiek halsband combineert dus met zijn wonderbare effect het nuttige en het mooie!

Tevreden hondjes en baasjes