Evenementen

Wij zijn te boeken voor diverse evenementen maar organiseren deze zelf ook. Op 2 september 2017 hebben wij een Beagle dag georganiseerd in Loosdrecht.

Wijzelf hebben een sterke connectie met dit geweldige ras en niets leek ons leuker dan het organiseren van een dag ter ere van hen. Met gedragsconsulten door onszelf, fotografie door Marte, een groepswandeling een aantal kraampjes en zelfs de mogelijkheid tot suppen met je hond. Er was van alles te doen. Toch is de groepswandeling iets bijzonders met Beagles. Vaak horen Beagle eigenaren; ‘ heb je Beagles? Die luisteren niet en kunnen nooit los lopen!’

Nou het tegendeel is natuurlijk waar. Met bijna 60 Beagles liepen wij over de heide in het Loosdrechtse bos. Een prachtige tijd in het jaar met de bloeiende heide. Elke Beagle kwam tot zijn recht. Lekker speuren en als grote meute rond rennen. Er werd heel wat afgespeeld en gejoeld, de rust was dan ook gauw weg in de heide toen ze ons aan hoorden komen! Andere rashonden werden door de hele meute weg gejoeld, want dit was tenslotte een Beagle dag en geen honden dag.

Witte pluimstaartjes in de verte door de heide en baasjes wie ervaringen met elkaar uitwisselen hebben van deze dag toch nog een groot succes gemaakt. Het was voor ons namelijk de eerste keer dat wij een evenement organiseerden en een hoop zaken vielen ons tegen. Maar uiteindelijk kwam alles gelukkig goed en hebben we genoten van alle honden om ons heen. De kritiekpunten wie wijzelf hebben en de opbouwende kritiek van een aantal Beagle baasjes nemen we zeker mee voor een eventueel volgende Beagle dag.