Gedragstherapie

Niet alleen de dieren mogen blij zijn, de baasjes bij ons ook!

Ons kleine kikkerlandje zit vol dierenliefhebbers, rond de 2,2 miljoen honden lopen er in Nederland rond. Sommigen lopen netjes met het baasje mee terwijl anderen het baasje juist mee op pad nemen.

 

Natuurlijk wilt u als hondeneigenaar maar één ding, namelijk net zo veel van de wandeling kunnen genieten als uw hond. Maar soms door gedragsproblemen of misschien zelfs net even een verkeerde aanpak van de eigenaar zelf, is de wandeling juist iets waar sommige baasjes zelfs tegenop zien. Onze gedragstherapie kan daar in uitkomst bieden. Honden kunnen namelijk een ontzettende verscheidenheid aan gedragsproblemen ontwikkelen welke elk weer een andere aanpak vragen. Een angstige hond met opgelopen trauma’s behandelen wij uiteraard niet hetzelfde als een hond met een agressie probleem.

 

Op deskundige wijze gaan wij samen met de eigenaar terug naar de oorsprong van het probleem om van daar uit te werken naar de beste oplossing voor baas en uiteraard de hond. Onze kennis van honden lichaamstaal vertalen wij duidelijk naar de eigenaar en leren waar op gelet moet worden.

 

Samen gaan wij aan het werk om te zorgen dat het houden van een hond weer leuk wordt en de wandelingen voor beide partijen het leukste moment van de dag worden.

De prijs van een consult (ongeveer een uur) is €35,- exclusief brandstofkosten.

 

Meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.