Help ons door de Corona-crisis

Dat de Corona crisis voor de kleine ondernemer een pittige uitdaging is staat als een paal boven water. Ook voor ons kleinschalige dierenpension is het een flinke klap. Wij zagen volop in de start van onze onderneming en midden in een verbouwing. Nu is het stil, zowel qua honden om ons heen als ontwikkelingen omtrent verbouwingen en investeringen. De verbouwing van de honden speelweides staan op pauze en het opvangen van herplaatsers hebben wij zelfs geheel stil moeten leggen, vanwege de zware financiële lasten die daar bij horen.

De steun die wij van de overheid krijgen is geweldig, maar helaas niet voldoende om de eindstreep van deze crisis te overleven zoals het er nu naar uitziet.

Onze creativiteit heeft ons een mooie webshop opgeleverd met enkel artikelen van eigen productie.

Ondanks een zwaar jaar willen we onze droom zeker niet opgeven. Vandaar dat wij om jullie hulp vragen. Help ons deze zware tijd door zodat wij voor jullie en de dieren klaar kunnen blijven staan.

Misschien zit er een product voor jou of je viervoeter tussen op onze webshop of doneer een klein bedrag via deze link: GoFundMe

liever doneren via een directe overboeking?
bankgegevens:

Happy pets – Happy you NL23ABNA0838661661

Ieder beetje helpt!