Klachten en ruilen

Heeft u een klacht over uw product?

Ondanks dat wij ons best doen om u een product in perfecte conditie af te leveren, kan het gebeuren dat u misschien niet helemaal tevreden bent over het door u aangeschafte product, of andere zaken zoals levertijd, verzendkosten of de staat van het product waarin het geleverd is.

Wij raden u aan in dat geval contact met ons op te nemen. Dat kan het beste door middel van een duidelijke beschrijving van het probleem met eventuele foto’s via een email naar info@happypets-happyyou.com of via het contact formulier op onze website.

Wilt u een product ruilen?

Uiteraard is het geen probleem als u toch liever uw product ruilt voor één van onze andere producten (met uitzondering van op maat/naar wens gemaakte producten zoals halsbanden). De verzendkosten om het eerder aangeschafte product retour te sturen zijn voor uw eigen rekening, de verzendkosten voor het nieuwe, door u gekozen product nemen wij voor onze rekening.

Garantie

Mocht u een kapot of ondeugdelijk artikel van ons hebben ontvangen, dan kunt u beroep doen op de wettelijke garantie. U kunt ons dit per e-mail of telefonisch melden. We nemen vervolgens binnen een week contact met u op en dan wordt er een passende oplossing gezocht (reparatie, vervangend artikel of (een deel van) uw geld terug mocht dit niet mogelijk zijn). Als een artikel kapot aankomt dan moet dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling gemeld worden. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Onder de garantie vallen niet:

-Barstjes en oneffenheden in de gebruikte edelstenen die de steen van nature vertoont.
-Gebreken en beschadigingen die zijn ontstaan door oneigenlijk gebruik.
-Defecten en slijtage welke te verwachten zijn bij normaal gebruik.
-Door de consument zelf aangebrachte veranderingen, aanpassingen of bewerkingen aan het product.
-Beschadiging door opzet, zeer intensief of verkeerd gebruik, of door nalatige verzorging en onderhoud.
-Verkleuring
-Beschadigingen aan de EM-X keramische kralen
-Bijt- en knaagschade veroorzaakt door de hond.

Wij kunnen niet garanderen dat onze anti-tekenbanden uw hond 100% vrij houden van teken en vlooien. (Dit geldt voor alle anti tekenproducten die er op de Nederlandse markt worden aangeboden, ook voor producten die chemicaliën bevatten)

Voor een optimale en duurzame werking van edelstenen is het belangrijk om ze goed te verzorgen door ze regelmatig op te laden en te reinigen. Fel zonlicht en heel hoge en lage temperaturen kunnen beter vermeden worden. Ook zijn er bepaalde stenen die bijvoorbeeld niet tegen water kunnen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om ons dit kenbaar te maken door te mailen naar info@happypets-happyyou.com

Indien u niet tevreden bent over de geleverde producten kunt u deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren.

Uitzondering gepersonaliseerde producten

Bij producten die u via deze webwinkel koopt welke op maat (volgens de door u ingevoerde specificatie) worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.