Levertijd, bezorging, afhalen & betaalmethodes

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren, dit is meestal binnen 1 á 2 werkdagen. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verwerken en te versturen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Ook kan het wel eens voorkomen dat een product niet meer leverbaar is, omdat bijvoorbeeld net het laatste artikel bij ons op locatie verkocht is. In dit geval wordt uw betaling gewoon terug gestort en krijgt u een mail van ons.

De verzendkosten bedragen:
€ 7,95 inclusief BTW (voor bestellingen tot en met 30 KG)

€8,50 inclusief BTW (voor bestellingen zwaarder dan 30 KG en voor alle bestellingen vanaf de Waddeneilanden)

Deze verzendkosten gelden enkel voor Nederland, exclusief de waddeneilanden. Hier rekenen wij €8,50 verzendkosten voor. Er is geen minimaal gewicht waar uw bestelling aan moet voldoen.

Over het algemeen zal de aflevering binnen een week plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Denk eraan dat als u overdag niet vaak thuis bent u misschien beter een ander leveradres bij uw bestelling op kunt geven.

Afhalen op locatie

Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om een bestelling op afspraak af te halen bij ons in Wehl. Elke dinsdag worden extra bestelde producten geleverd, deze producten bestellen wij elke maandag uiterlijk om 15.00 uur. Na elke dinsdag is de door u geplaatste bestelling dus bij ons af te halen indien u dit bij het plaatsen van uw bestelling heeft aangegeven.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • iDeal (deze methode is het snelst, uw bestelling kan direct verstuurd worden).
  • PayPal (deze methode is ook snel en veilig, uw bestelling kan meteen verstuurd worden).