LICG

Het LICG geeft betrouwbare informatie over het houden van huisdieren. Op de website van het LICG (www.licg.nl) vindt u huisdierenbijsluiters. Deze geven alle noodzakelijke basisinformatie over gedrag, huisvesting, verzorging en voeding maar ook over veel voorkomende ziekten en aandoeningen, hantering en kosten.
Daarnaast biedt het LICG praktische informatie over zaken waar huisdierbezitters mee te maken kunnen krijgen en voert ze regelmatig campagne om belangrijke zaken onder de aandacht te brengen. Bij het LICG kunnen professionals in de dierenbranche voor hun klanten handige producten bestellen. De website biedt een handige zoekfunctie die u gelijk allerlei suggesties geeft. Mocht u ondanks dat toch informatie missen, dan kunt u per mail persoonlijk contact opnemen.

Op de LICG site is veel te vinden over de verzorging van verschillende diersoorten. waaronder ook waar u allemaal aan moet denken voordat u een hond aanschaft en wat er allemaal bij komt kijken. Alle informatie hebben ze samengevat in een PDF bestand genaamd “Hond bijsluiter”. Wij hebben hieronder er een link van geplaatst. U kunt natuurlijk ook het zelf opzoeken op www.licg.nl voor meer informatie.

  • Hond Bijsluiter