Honden cursus en training

Een goede basis, voor een

goed leven.

 

Puppy’s en jonge honden zijn bij ons met hun baasjes ook van harte welkom voor een puppycursus (groepjes van maximaal 5 pups), puppytraining  (individuele training) maar ook de vervolgcursus voor de puberende hond. Alles begint bij een goede duidelijke basis. De eigenaar krijgt voldoende tips en leert over het honden gedrag en de lichaamstaal die daar bij hoort. Dankzij deze duidelijke lessen is het voor baas & hond een stuk makkelijker om een team te vormen en samen tot een goede samenwerking te komen. Door deze training in de ontzettend belangrijke periode in het leven van een jonge hond is de kans op gedragsproblemen op volwassen leeftijd dermate kleiner en heeft de eigenaar de kennis om de hond te sturen tot het juiste en gewenste gedrag.

Deze cursussen vinden zich bij ons op onze locatie plaats. Hier beschikken wij over ruime en omheinde speelweides waar wij de cursussen verzorgen.

Wij adviseren een vaste lijn en dus geen rol/flexi lijn. Ook dienen er voldoende trainingssnoepjes te worden meegebracht.

Verder is er voor de honden uiteraard vers water en voor de baasjes koffie & thee.

 

Meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.