Sponsor ons

Sponsor ons!

Ben je gek op dieren, begaan met ons bedrijf en wil je graag helpen om ook tijdens de Corona crisis de zorg voor de dieren even hoogwaardig te laten verlopen als voorheen?

Lees dan zeker even verder!

Vanaf heden zijn onze herplaatsers op afstand te sponsoren door een eenmalig bedrag te doneren via onze webshop. Iedere aanwezige herplaatser bevindt zich daar met daarbij de mogelijkheid tot een eenmalige donatie van €5, €10, €20 of €50. Iedere hond is door meerdere personen te sponsoren. Het gedoneerde bedrag wordt gebruikt voor voeding, medische kosten en ook niet onbelangrijk; iets lekkers om te kauwen en iets leuks om mee te spelen.

Wordt de ene herplaatser vaak gesponsord en een ander weinig, dan verdelen we het uiteraard over alle aanwezige herplaatsers.

Wat krijg je als sponsor?

Wanneer je een dier gesponsord hebt ontvang je een achtergrondverhaal van het dier en een leuk filmpje om zijn of haar (en onze) dankbaarheid te tonen.

Vaker sponsoren of meerdere herplaatsers sponsoren mag gerust, echter gaat het om een eenmalig bedrag en dus eenmalige donatie. Er zijn dus geen maandelijkse of jaarlijkse kosten aan gemoeid. Meer doneren mag ook, daarvoor hebben we de standaard donatie knop op onze website. Donaties via deze knop worden gebruikt voor de aanleg van nieuwe hondenspeelweides, verbouwingen aan binnenverblijven en overige grotere werkzaamheden. Hiervan worden updates op onze Facebookpagina geplaatst.

Tip van ons

Bekijk na het doneren of sponsoren via onze webshop ook de verschillende producten die wij aanbieden. We brengen allerlei dier gerelateerde producten op de markt van eigen productie. De webshop wordt momenteel nog verder aangevuld.