Traumahulp

Voel je angst…. en doe het toch!

Angst voor honden is één van de meest voorkomende angsten. Niet gek natuurlijk, 1 slechte ervaring is vaak voldoende voor een jarenlang trauma. Leander van Happy pets – Happy you kan hier over mee praten. Ruim 10 jaar lang is hij doodsbang geweest voor honden. Van Chihuahua tot Pitbull, alles was eng. Maar angsten zijn er om te overwinnen. De fascinatie voor alle dieren zat er van jongs af aan in en zo ook voor honden. Hij wist alles over elk ras maar toch was hij er bang voor. Het hondje van zijn oma (Telly genaamd) heeft hem van die angst afgeholpen, zij was al op hoge leeftijd en daardoor realiseerde Leander op zijn 13e dat deze hond van ruim 11 jaar niets meer zou doen. Het gevolg was aaien, knuffelen en wandelen. Telly overleed en er kwam een aantal jaar later een nieuwe Telly bij oma thuis. Zij heeft Leander nog verder op weg geholpen met als resultaat dat de angst compleet verdween. Toen Leander op zichzelf ging wonen in 2014 was het tijd voor een eigen hond.

Dit was niet zomaar een hond maar gelijk een lastig train baar ras, de Amerikaanse Staffordshire terriër genaamd Fay. Een hond waar veel mensen bang voor zijn tot ze het ras goed leren kennen. Nu realiseert Leander zich goed hoe groot de invloed van die angst op zijn leven was en juist daarom is de dienst ‘traumahulp’ in het leven geroepen.

Niets is vervelender als horen dat iemand je begrijpt als dat niet zo is. Maar Leander weet hoe iemand zich voelt met deze angsten en hoe hij het beste kan helpen.

Bent u of kent u iemand met een angst dan helpen wij u erg graag.

Traumahulp kan soms een langdurig traject zijn. Per bezoek van een uur rekenen wij €35,- exclusief brandstofkosten.

 

Meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.