Wat als uw hond, of een andere hond ziek wordt tijdens het verblijf in ons pension?

Dagelijks wordt de gezondheid van iedere hond uitgebreid gemonitord. Dit is natuurlijk van groot belang om bij een plotselinge uitbraak van bijvoorbeeld een virus of parasiet direct in te kunnen grijpen en het te smoren in de kiem. Honden met ziekte verschijnselen worden direct in quarantaine geplaatst waar hij of zij de eerste zorg krijgt. Dit wordt vervolgens terug gekoppeld aan de eigenaar om samen vervolgstappen te overleggen. Deze vervolgstappen kunnen bijvoorbeeld een dierenarts bezoek zijn. Gaat het om een spoedgeval, dan nemen we direct met de eigenaar contact op zodra wij bij de dierenarts aangekomen zijn.

Honden die in quarantaine zitten, verblijven daar totdat zij vrij zijn van ziekte verschijnselen. Tot die tijd hebben zij geen contact met soortgenoten en verblijven zij in een eigen kennel en eigen buiten weide. Deze worden dagelijks, wanneer hier een hond in verblijft, volledig gedesinfecteerd.

Klantenstop

Wij hebben momenteel een klantenstop.
Dit houdt in dat wij geen nieuwe klanten aannemen voor meerdaagse opvang, vakantie opvang of dagopvang, dit geldt ook voor eenmalige opvang.
Wij hanteren geen wachtlijst voor meerdaagse/vakantie opvang.
Voor vaste dagopvang hanteren wij wel een wachtlijst, klik hier voor de voorwaarden