Zijn alle honden welkom bij Happy pets – Happy you?

Bij ons is iedere hond welkom, ongeacht ras of leeftijd. Ook honden met een rugzakje of gedragsproblemen mogen zich hier zorgeloos vermaken, mits de honden volledig zijn gevaccineerd (jaarlijkse cocktail + kennelhoest /getiterd + kennelhoest).

Wel vinden wij het belangrijk de hond al eerst op proef te hebben gehad voordat hij/zij voor een langere periode of in een drukke periode hier komt logeren. Zodat we de hond al een beetje kennen en ook met het baasje kunnen terug koppelen hoe de hond zich hier heeft gedragen.

Bij ons zijn zowel de honden die sociaal zijn naar andere honden welkom als de honden die liever solitair gehuisvest worden. Voor solitair gehuisveste honden zijn wel een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Weigeren van een hond door ons zal hier enkel en alleen gebeuren als dit is in het belang van uw hond. Reden hiervoor kan zijn het niet kunnen aarden in een kennel, extreem angstig zijn voor alle mensen behalve de eigenaar of een hond die niet voldoende zijn of haar rust kan vinden. Gelukkig gebeurt dit zeer zelden, maar het welzijn van uw dier staat bij ons uiteraard hoger in het vaandel.

LET OP: MOMENTEEL HEBBEN WIJ EEN KLANTENSTOP EN NEMEN WIJ GEEN NIEUWE KLANTEN AAN.