Geschiedenis

”Hoe het begon”

Geschiedenis

Spot & Fay

In een rijtjeswoning in Giesbeek borrelden in 2016 ideeën op om een eigen hondenopvang te starten nadat één van onze (toen twee) honden geëuthanaseerd moest worden. Onze Beagle Spot was in diepe rouw en op zoek naar gezelschap in de vorm van andere honden. Ideeën werd al vrij vlot realiteit toen we besloten het maar gewoon te proberen. Leander werkte nog bij Apenheul, maar zat in de winterstop. Marte volgde het laatste leerjaar van haar opleiding Dier & Gedrag. Creatief als dat wij zijn was een toepasselijke bedrijfsnaam al snel bedacht en werd er gewerkt aan een Facebookpagina en website.

Binnen enkele dagen werd er al gebruik gemaakt van onze diensten en waren wij enigzins overrompeld door dit plotselinge succes. En de vraag of hier een toekomst in zou zitten kwam al snel naar boven. Dat het leven gekke wendingen kan nemen is zeker een feit, want nog geen jaar later hadden wij dagelijks zo’n 15 honden over de vloer en focusten wij ons daarnaast ook nog op het opvangen, rehabiliteren en herplaatsen van honden waar bij ons door de eigenaar afstand van gedaan werd.

Het was al in 2017 dat wij merkten ontzettend uit onze jas te groeien. Eigenlijk zo erg dat het vergelijkbaar was met een volwassen persoon in de jas van een peuter. We moesten weg uit Giesbeek, wilden we verder gaan met dit bedrijf.

In 2018 kwam daar de oplossing, een prachtige locatie in Wehl. Goed bereikbaar, lekker kleinschalig en zo’n gigantische puinhoop dat we na vele verbouwingen er een compleet eigen plekje van konden maken. Inmiddels zijn we al een heel eind op weg, maar is de stapel met nieuwe ideeën nog altijd groter dan de stapel afgeronde taken. Maar wie passie heeft, heeft dromen. En die worden stapje voor stapje allemaal realiteit. Wij hopen dat wij de komende jaren onze klanten mogen blijven verassen met de laatste ontwikkelingen en dat hond en kat het hier een waar speelparadijs vinden.

Klantenstop

Wij hebben momenteel een klantenstop voor meerdaagse opvang en vakantie opvang. Dit geldt ook voor eenmalige opvang. 
Voor vaste dagopvang van minimaal 3x per maand hebben wij nog enkele plekjes vrij, klik hier voor de voorwaarden