Contact

Heeft u interesse in één van onze diensten of heeft u een prangende vraag. Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u op nemen. Wilt u dat wij u terug bellen, laat dan ook uw telefoonnummer achter in uw bericht.

Brengt u uw hond of kat voor de eerste keer naar ons kleinschalige dierenpension dan hebben we het eenmalige online registratieformulier nodig, zodat we alle belangrijke gegevens hebben van zowel de viervoeter als van het baasje.

Let op: op het registratieformulier kunt u geen aanvraag voor een oppasperiode doen. Maar dit formulier hebben we wel nodig voordat we een boeking vast kunnen zetten. Boeken kunt u doen via de software Kennelcare. U ontvangt hiervoor inloggegevens na de proef dag. Bent u al klant dan kunt u de inloggegevens opvragen via dit contactformulier of via whatsapp.

Inloggen op Kennelcare

Registratie formulier hond                                                  Registratieformulier Kat

Contact formulier :

KVK:

Happy pets – Happy you staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 73856312

UBN: 6501321

Locatie:

Wij zijn gevestigd aan de Nieuwestraat 18,  7031EX in Wehl. Makkelijk te bereiken via de A18 in de buurt van Arnhem, Duiven en Doetinchem.

Kennismaken is geen enkel probleem, maar wel graag op afspraak.

Telefoonnummer:

0639484688 (ook via whatsapp te bereiken)

0314-795151