Stage lopen

Want leren doen we van elkaar

Stage lopen

Sinds eind 2021 zijn wij een erkend stagebedrijf bij SBB. Sinds deze erkenning regent het aanvragen voor een stageplek bij ons. Voor ons een spannend nieuw avontuur met vele nieuwe gezichten, verhalen en ervaringen. Wat voor ons het grootste uitgangspunt op het gebied van stagebegeleiding is dat wij allemaal van elkaar kunnen leren. Domme vragen bestaan niet en wij zijn maar wat blij met een frisse enthousiaste blik die andere inzichten heeft. In dat opzicht is het een win-win situatie op het gebied van stagiaires. Wel vinden wij het belangrijk om potentiële stagiaires eerst te ontvangen voor een intake gesprek en proefdag. Vanuit beide kanten moet het goed klikken en bevallen natuurlijk.

Studenten die wij hier voor een stage periode ontvangen komen van alle MBO dieropleidingen uit Nederland. De één heeft andere leerdoelen dan de ander. Maar van niveau 2 tot niveau 4 is iedereen van harte welkom. Wij betrekken onze stagiaires in de volledige bedrijfsvoering en zullen zaken ook zeker niet mooier maken dan ze zijn. Zo krijg je als stagiaire een reëel inzicht in wat een dierenpension runnen nou precies inhoudt, welke leuke en leerzame dingen je meemaakt, maar natuurlijk ook de pittige tegenvallers. Om stagiaires een reëel beeld te geven en goed te kunnen begeleiden, nemen wij alleen stagiaires aan die minimaal 2 dagen per week stage moeten lopen.

Op dit moment hebben wij de ruimte voor maximaal 2 stagiaires tegelijkertijd, waarin soms periodes elkaar net overlappen en er meer dan 2 stagiaires zijn. Wij vinden het belangrijk dat studenten hier ook daadwerkelijk de taken uit kunnen voeren waar ze voor komen, niet alleen de vervelende klusjes. Vandaar dat wij dit aantal stagiaires niet willen overschrijden zodat er wel voldoende werk verdeeld over de dag is.

Word je nou helemaal laaiend enthousiast van ons en wil je hier graag je passie voor dieren de vrije loop laten? Stuur dan een email naar info@happypets-happyyou.com waarin je je voorstelt, toelicht wat je motivatie is om bij ons stage te willen lopen en in welke periode. We helpen je met veel plezier op weg naar je toekomst en delen graag onze passie met je!

Klantenstop

Wij hebben momenteel een klantenstop voor meerdaagse opvang en vakantie opvang. Dit geldt ook voor eenmalige opvang. 
Voor vaste dagopvang van minimaal 3x per maand hebben wij nog enkele plekjes vrij, klik hier voor de voorwaarden