ENKELE plekjes vrij voor dagopvang

Je kunt je alleen aanmelden voor dagopvang via whatsapp & mail. Via telefoon is het niet mogelijk om je aan te melden voor vaste dagopvang.  Je kunt je alleen aanmelden voor de dagopvang als je aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

• een minimaal aantal van 3 dagen dagopvang in de maand boekt (m.u.v de maanden juli en augustus).
• de hond(en) moeten sociaal zijn en in de roedel geplaatst kunnen worden.
• voordat wij honden toevoegen aan ons klantenbestand, dienen ze eerst voor een proefdag te komen, deze proefdag is volgens het standaard oppastarief.
• de hond moet volledig gevaccineerd zijn (cocktail, of titerbepaling, + kennelhoest).
• Wij werken met een online boekingssysteem. Als de proefdag geslaagd is wordt een nieuwe klant daar aan toegevoegd. Boekingen kunnen enkel via dit online systeem door de klant zelf ingeboekt worden. Betalingen kunnen via iDeal of contant.
 
Verder geldt onderstaande informatie ook voor de mensen klant willen worden voor dagopvang van minimaal 3x per maand. 
 
 
Tijdelijke ophef klantenstop voor vaste dagopvang
 
Zoals velen van jullie weten hebben we momenteel een klantenstop. Het afgelopen jaar zijn er ontzettend veel klanten bij gekomen, maar zijn er ook een aantal die minder vaak oppas nodig hebben omdat ze goed even alleen thuis kunnen zijn bijvoorbeeld.
Daarom hebben wij besloten de klantenstop voor vaste dagopvang tijdelijk op te heffen voor een onbepaalde tijd. Deze tijdelijke opheffing gaat in op 01-01-2023. Het gaat om enkele plekjes, dus vol is vol.
 
Om te voorkomen dat we een klantenstop hebben met een klantenbestand wat voor een groot deel inactief zou zijn, zitten er een aantal voorwaarden aan het toegevoegd worden aan het klantenbestand.
• een minimaal aantal van 3 dagen dagopvang in de maand (m.u.v de maanden juli en augustus).
• de hond(en) moeten sociaal zijn en in de roedel geplaatst kunnen worden.
• voordat wij honden toevoegen aan ons klantenbestand, dienen ze eerst voor een proefdag te komen, deze proefdag is volgens het standaard oppastarief.
• de hond moet volledig gevaccineerd zijn (cocktail, of titerbepaling, + kennelhoest).
 
Belangrijk;
– Lukt het een keer niet om te voldoen aan de 3 keer dagopvang per maand, dan dient dit vooraf met ons overlegt te worden. Mocht het niet vooraf overlegt zijn en het minimum aantal dagen dagopvang van 3 maal per maand is niet gered, dan sturen wij daarvoor een herinnering. Bij een tweede keer zijn wij helaas genoodzaakt de klant op inactief te zetten.
-Plan een proefdag op zo kort mogelijke termijn in om te voorkomen dat het klantenbestand anders weer gesloten is.
-Eenmaal klant, dan is uw hond ook voor overnachtingen welkom, echter telt dit niet mee voor de verplichte 3 keer dagopvang per maand.
-Wij werken met een online boekingssysteem. Als de proefdag geslaagd is wordt een nieuwe klant daar aan toegevoegd. Boekingen kunnen enkel via dit online systeem door de klant zelf ingeboekt worden. Betalingen kunnen via iDeal of contant.
 
Proefdag aanvragen? Stuur ons dan even een e-mail of whatsapp bericht, dan sturen wij een link voor het invullen van ons registratieformulier. Hierin kan alle benodigde informatie gezet worden over uw hond en gaat u akkoord met onze huisregels. Deze zijn te vinden op onze website.
 
 
 
 
 

 
Klantenstop

Wij hebben momenteel een klantenstop voor meerdaagse opvang en vakantie opvang. Dit geldt ook voor eenmalige opvang. 
Voor vaste dagopvang van minimaal 3x per maand hebben wij nog enkele plekjes vrij, klik hier voor de voorwaarden