Lockdown puppy playdate

*NIEUW* bij Happy pets – Happy you, lockdown puppy-playdates!

Het is in de Corona crisis  toch wel een dingetje. Hoe socialiseer ik mijn pup, die aangeschaft is in deze gekke tijd? De puppycursus waar men normaal terecht kan is door de maatregelen van de overheid gesloten voor groepen en tijdens de wandeling kan er buiten losloopgebieden om weinig contact  gemaakt worden tussen je jonge pup en soortgenoten.

Kleinschalig dierenpension Happy pets – Happy you biedt daarin graag uitkomst. In onze geheel omheinde puppyweide gaan wij vanaf nu elke vrijdag de puppyspeeldag organiseren. Een heerlijk speelmoment met als resultaat een lekker relaxte pup in het weekend. Onder toezicht kunnen deze ‘coronapups’ lekker kennismaken met elkaar zonder 1,5 meter afstand en zonder te zijn aangelijnd. Voor de pup een heerlijke uitlaatklep en voor het baasje thuis de ideale mogelijkheid om even flink op te schieten met de flinke stapel thuiswerk, zodat je het weekend vrij hebt. Ook worden er leuke foto’s en filmpjes gemaakt en toegezonden naar de baasjes.

Voor wie geldt de Lockdown puppy-playdates?

De puppyspeeldag wordt georganiseerd voor jonge honden aangeschaft  tijdens de Corona crisis met een leeftijd tot en met 6 maanden. Pups ouder dan 6 maanden zijn uiteraard ook welkom voor de standaard (dag)oppas. Komt de vrijdag niet goed uit, maar wil je toch gebruik maken van de oppas dienst, dan is een andere dag ook geen probleem, ook dan zullen we proberen je pup met leeftijdsgenoten of honden van gelijk formaat te koppelen. Dit alles uiteraard onder ons deskundig toezicht.

Wat doen we tijdens de puppyspeeldag?

Naast lekker ravotten met soortgenoten in de buitenlucht wordt er tussendoor lekker binnen gedut en gegeten. Verder worden de pups ook mentaal flink op de proef gesteld door  allerlei leuke hersenspelletjes.

Vaccinaties 

De vereiste vaccinaties zijn de jaarlijkse cocktail en de kennelhoest enting (na een leeftijd van 12 weken).

Kosten

Lockdown puppy-playdates op de vrijdag: €12,- per pup (2e pup €10,-)
Standaard dagoppas: €15,- per dag (2e hond €12,- per dag)

Breng- en haal tijdvakken

Het brengen en halen kan in onze ruime tijdvakken . Deze zijn van ma-za;
07:00 – 10:00 uur
16:00 – 19:00 uur
Op de zondag is dag oppas niet mogelijk. wel kan de hond gebracht of gehaald worden tussen 12:00 – 13:00 uur.

Op de lockdown puppy-playdate zijn onze huidige algemene voorwaarden en huisregels van toepassing. Zie daarvoor;  Huisregels

De lockdown puppy-playdate actie duurt tot en met 30 juni. Hierna zijn alle jonge honden / puppies nog van harte welkom. Echter hanteren wij dan weer het normale tarief voor dagopvang van €15,-.

We hebben iedere doordeweekse dag meerdere jonge honden / puppies voor dagopvang ze heerlijk mee kunnen ravotten.

LET OP: Vanwege onze klantenstop nemen wij geen nieuwe klanten meer aan.

 

 

 

 

 

Klantenstop

Wij hebben momenteel een klantenstop voor meerdaagse opvang en vakantie opvang. Dit geldt ook voor eenmalige opvang. 
Voor vaste dagopvang van minimaal 3x per maand hebben wij nog enkele plekjes vrij, klik hier voor de voorwaarden