Hondenoppas

”Een speelparadijs voor elke hond, een veilig gevoel voor de baas”

Een viervoeter in huis is leuk en ontzettend gezellig, maar de Nederlandse samenleving is tegenwoordig niet meer zo ingericht als vroeger. Bijna iedereen werkt en heeft eigenlijk niet de mogelijkheid een hond tussendoor uit te laten. Ook gaan mensen op vakantie naar steeds verdere oorden. Wij kunnen uw hond, ongeacht het ras, kruising of herkomst een fijn oppas adres bieden in ons kleinschalige pension voor zowel dag opvang als vakantie opvang . Het is hier één groot speelparadijs. De honden kunnen hier heerlijk ravotten in onze omheinde en hond vriendelijke speelweides en worden voorzien van professionele, deskundige zorg.

Oppas voor uw hond

De kosten voor honden oppas zijn vanaf €15,- per dag. Bij meerdere honden uit een gezin rekenen we vanaf de 2e hond slechts €12,- per dag. De tarieven voor opvang zijn van klein t/m zeer grote honden hetzelfde.

*Deze prijs is inclusief voeding voor uw hond, ook mag u zelf het vertrouwde voer mee brengen. Meegebracht voer ontvangen wij graag in goed afsluitbare bakken, tonnen of portie zakjes. Bij zelf meegebracht vers vlees graag ook een goed afsluitbare bak mee brengen voor het ontdooien. Verder mag er een halsband en riem meegebracht worden. Bij vakantie of meerdaagse oppas is bijvoorbeeld een kleedje fijn voor uw hond zodat deze zijn of haar eigen geur bij zich heeft. In verband met de schoonmaak werkzaamheden nemen wij  geen houten- of rieten manden en dikke kussens/manden aan. Mocht uw hond thuis slapen in een bench, dan hebben wij deze ook beschikbaar in alle maten, al doen eigenlijk alle honden het hier erg goed in onze ruime binnen kennels. De honden lopen bij ons zoveel mogelijk samen in kleine groepjes buiten rond in onze omheinde weides. Doordat wij kleinschalig zijn, kunnen wij de honden meer individuele aandacht geven. Tijdens etenstijd en de nacht verblijven ze in ruime kennels waar ze alleen of indien mogelijk in tweetallen verblijven. Honden die in sociaal opzicht wat minder sterk zijn, zijn hier ook van harte welkom. Zij hebben aparte kennels en weides die zorgen voor een zo prikkel arm en rustig mogelijk verblijf.

Voor meer informatie gaat u naar: tarieven

Vereiste is wel dat de hond volledig ingeënt is (jaarlijkse cocktail enting en kennelhoest) of een geldige titerbepaling met daarnaast de Lepto & kennelhoest vaccinatie.

Voor meer informatie gaat u naar: Vaccinaties & Titeren

Mijn hond gaat op vakantie en neemt mee…

Komt uw hond binnenkort bij ons logeren? Wij kijken uit naar zijn of haar komst, met deze handige Checklist weet u zeker dat u niets vergeet!
(Deze checklist is ook van toepassing voor dagoppas).

De haal en brengtijden zijn:
Ma. t/m Za.
07:00 – 10:00 uur
16:00 – 19:00 uur
Zondag: 12.00-13.00 uur

Feestdagen zijn in overleg.

* Ons advies is om uw hond voor het verblijf te behandelen tegen vlooien en wormen. Een vlooienband raden wij af omdat deze kwijt/los kan raken tijdens spel.

Om er zorg voor te dragen dat niet alleen het verblijf van uw hond bij ons, maar ook het moment van brengen en ophalen veilig verlopen hebben wij een aantal huisregels. Vergeet daarom niet onder het kopje “huisregels” te kijken.

Wij werken met een online boekingssysteem, hierin kunt u zelf boekingen plaatsen, inzien en betalen. meer informatie en handige filmpje over het boekingssysteem vind u hier: kennelcare

Let op: vanwege onze klantenstop nemen wij geen nieuwe klanten meer aan voor incidentele of meerdaagse opvang. Op zoek naar dagopvang voor minimaal 3x per maand? bekijk hier dan de voorwaarden en hoe jij je kunt aanmelden.
Aanmelden voor dagopvang

Heeft u toch nog een vraag? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op.

Klantenstop

Wij hebben momenteel een klantenstop voor meerdaagse opvang en vakantie opvang. Dit geldt ook voor eenmalige opvang. 
Voor vaste dagopvang van minimaal 3x per maand hebben wij nog enkele plekjes vrij, klik hier voor de voorwaarden