Kleinschalig hondenpension

Een speelparadijs voor elke hond of kat, een veilig gevoel voor de baas.

Een viervoeter in huis is leuk en ontzettend gezellig, maar de Nederlandse samenleving is tegenwoordig niet meer zo ingericht als vroeger. Bijna iedereen werkt en heeft eigenlijk niet de mogelijkheid een hond tussendoor uit te laten of de buren de kat te laten verzorgen. Ook gaan mensen op vakantie naar steeds verdere oorden. Wij kunnen uw hond of kat ongeacht het ras een fijn oppas adres bieden in ons kleinschalige pension voor zowel dag opvang als vakantie opvang . Het is hier één groot speelparadijs. De honden kunnen hier heerlijk ravotten in onze omheinde en hond vriendelijke speelweides en de katten beschikken over een ruime binnen speelruimte met voldoende plekken om zich terug te trekken en mogen overdag heerlijk de buiten verblijven in.

Oppas voor uw hond

De kosten voor honden oppas zijn €15,- per dag en per hond. Bij meerdere honden uit een gezin rekenen we vanaf de 2e hond slechts €12,- per dag.

*Deze prijs is inclusief voeding voor uw hond, ook mag u zelf het vertrouwde voer mee brengen. Verder mag er een halsband en riem meegebracht worden. Bij vakantie of meerdaagse oppas is een mandje of kleedje fijn voor uw hond zodat deze zijn of haar eigen geur bij zich heeft. In verband met de schoonmaak werkzaamheden hebben wij hier liever geen houten- of rieten manden en dikke kussens. Mocht uw hond thuis slapen in een bench, dan hebben wij deze ook beschikbaar in alle maten, al doen eigenlijk alle honden het hier erg goed in onze ruime binnen kennels. De honden lopen bij ons zoveel mogelijk samen in kleine groepjes  buiten rond in onze omheinde weides. Doordat wij kleinschalig zijn, kunnen wij de honden meer individuele aandacht geven. Tijdens etenstijd en de nacht verblijven ze in ruime kennels waar ze alleen of indien mogelijk in tweetallen verblijven.

Vereiste is wel dat de hond volledig ingeënt is (jaarlijkse cocktail enting en kennelhoest).

De haal en brengtijden zijn:
Ma. t/m Za.
07:00 – 10:00 uur
16:00 – 19:00 uur
Zondag: 11.00-13.00 uur

Feestdagen zijn in overleg.

* Ons advies is om uw hond voor het verblijf te behandelen tegen vlooien en wormen. Een vlooienband raden wij af omdat deze kwijt/los kan raken tijdens spel.

Vergeet niet onder het kopje “huisregels” te kijken
Meer vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Onderstaand vindt u ons oppas-registratie formulier. Deze mag uitgeprint, ingevuld en ondertekend mee gebracht worden wanneer u uw hond bij ons onder komt brengen. Ook is het uiteraard mogelijk dit formulier bij ons op locatie in de vullen.

Registratie formulier hond:

Registratie formulier  

Oppas voor uw kat

Voor katten hanteren wij dezelfde breng- en haal tijdvakken.

De haal en brengtijden zijn:
Ma. t/m Za.
07:00 – 10:00 uur
16:00 – 19:00 uur
Zondag: 11.00-13.00 uur

Feestdagen zijn in overleg.

Verder zijn bij ons de volgende entingen voor katten verplicht:

  • kattenziekte (infectieuze gastroenteritis.               panleucopenievirus)
  • niesziekte (feline herpes- en feline calicivirus; FHV en FCV

Katten dienen te worden gebracht in een veilig transportmiddel zoals een bench of rieten katten mand.

Voor katten hebben wij hier ook voldoende brok, echter moet er voor katten met allergieën, nierproblemen of een ander gezondheidsprobleem waar voeding veel invloed op kan hebben, eigen voer meegebracht worden.