Huishoudelijke mededeling

bij iedere drukkere periode die voorbij gaat zijn er een aantal punten die we veranderen. Aangezien we pas 4 jaar bezig zijn, is er wel eens wat toe aan verandering of verhelpen we wat ‘kinderziektes’.

Deze zomer zijn er weer een aantal belangrijke punten die veranderd worden en toegevoegd worden aan onze huisregels.

-Voeding-
Veel van onze klanten brengen eigen voeding voor de hond mee. In het geval van brokken ontvangen wij deze graag enkel nog in sealbare zakken of goed afsluitbare tonnen. Zo houden we de brokken vers en voorkomen we het aantrekken van bijvoorbeeld vliegen met warmer weer. Kleine (boterham) zakjes per portie of kleine bakjes zijn ook geen probleem. Maar hou er rekening mee dat de gemiddelde hond hier meer energie verbruikt en dus een hogere verbranding heeft dan thuis. Geef daarom wat extra porties mee.

– Kleden, manden en kussens-
Dikke kleden, manden en kussens nemen wij niet meer aan in ons pension. Veel spullen zijn lastig wasbaar of in het geval van manden slecht te reinigen. Wij hebben zelf voldoende manden, kleden en vetbedjes op voorraad. Toch zelf iets mee brengen? Dan is bijvoorbeeld een deken zonder vonder vulling (fleecekleed bijvoorbeeld) van harte welkom.

-Vers vlees-
Breng je zelf vers vlees voor je hond mee, dan waarderen wij het als daar een afsluitbare bak bij zit voor het ontdooien hiervan. Het is ook mogelijk om vers vlees bij te boeken bij het verblijf. Wij voeren dan schijfjes vers vlees van het merk Runner, in dat geval is het niet nodig om zelf vers vlees met een afsluitbare bak mee te nemen.

-Openingstijden op zondag-
Het brengen of ophalen van je hond op de zondagen wordt veranderd. Voorheen kon dit van 11:00-13:00 uur. Maar aangezien het grootste  deel van de klanten na 12:00 uur komt, hebben we besloten dit tijdvak te veranderen naar 12:00-13:00 uur. Hierdoor hebben de honden op de zondag nog meer rust en hebben wij zelf meer tijd en ruimte voor de werkzaamheden.

-Annuleringsregeling dagopvang-
Deze zomer hebben we behoorlijk veel dagopvang boekingen gekregen, waardoor enkele klanten die een overnachting wilden boeken niet meer terecht konden. Echter zijn ook behoorlijk veel dagopvang boekingen geannuleerd. Vandaar dat wij tijdens schoolvakanties en het hoogseizoen hebben besloten de annuleringsregeling die al geldt voor meerdaagse/vakantie opvang ook te hanteren voor de dagopvang. De rest van het jaar is annuleren van dagopvang altijd kosteloos.

-Dagopvang tijdens hoogseizoen-
Omdat we deze zomer veel meer dagopvang hebben gehad dan de vorige jaren, zullen we vanaf volgend jaar meer plekjes vrij houden voor dagopvang.  Dit houdt in dat wij hierdoor minder plek zullen hebben voor meerdaagse/vakantie opvang. Hierbij geldt wel voor beide vormen van opvang dat vol ook echt vol is. Hou hier daarom ook rekening mee met het boeken en plan op tijd je dagopvang in. Buiten het hoogseizoen en schoolvakanties is er meer plek voor dagopvang dan voor slapers. Dat betekent dat ook overnachtingen tijdig ingeboekt moeten worden.

-Updates & filmpjes-
We hebben een ongekend warme zomer gehad dit jaar. Voor de vakantiegangers genieten, voor ons een stuk minder. De zorg voor de dieren van een ander is een grote verantwoordelijkheid waar wij ons zeer bewust van zijn. Met tropische temperaturen verandert hier de gehele dagindeling. We beginnen in de vroege uurtjes zodat de honden voor de warmte lekker kunnen spelen. In de tussentijd starten wij met de werkzaamheden. De rest van de dag worden er kleine groepjes gemaakt voor een snelle plas/poep ronde. In de late avond uren kan er weer gespeeld worden. Door deze spreiding hebben wij echter wel een verdriedubbeling van de standaard werkzaamheden en zijn wij van s’ochtends tot s’avonds laat aan het schoonmaken. Na het schoonmaakwerk de andere dagelijkse werkzaamheden tot iedereen naar bed gaat. Dit betekent dat er weinig tot geen tijd is voor updates, foto’s en filmpjes. Voor onze klanten jammer om te moeten missen. Maar ondanks dat onze klant koning is, zijn de dieren keizer. Het welzijn van hen heeft ook dan de hoogste prioriteit. Is het tropisch weer, dan geldt dus; geen bericht is goed bericht.

-Vakantie eind september 2023-
We zijn gek op ons werk, maar nog gekker op ons gezin. Met 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar lange werkdagen komen we niet altijd aan genoeg leuke activiteiten met onze kinderen toe. Daarom hebben wij besloten om van 25 september tot en met 2 oktober 2023 ons pension te sluiten voor zowel dagopvang als overnachtingen. Na deze week kunnen we er ook weer volop tegenaan. In het boekingssysteem zijn deze dagen inmiddels al geblokkeerd om te boeken.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over deze aanvullingen op de huisregels, dan horen wij het uiteraard graag.

Klantenstop

Wij hebben momenteel een klantenstop voor meerdaagse opvang en vakantie opvang. Dit geldt ook voor eenmalige opvang. 
Voor vaste dagopvang van minimaal 3x per maand hebben wij nog enkele plekjes vrij, klik hier voor de voorwaarden