Kattenoppas

”Als de baas van huis is, danst de kat in ons pension”

Ondanks dat ons kattenpension nog in aanbouw is, vinden wij het erg belangrijk om het één en ander toe te lichten op het gebied van het opvangen van katten. Al sinds de oudheid worden honden en katten als ware aardsrivalen gezien. Gelukkig hebben beide hier straks een eigen afdeling om volledig van de rust te kunnen genieten. Waar vroeger de buurvrouw de katten kwam voeren bij afwezigheid van het baasje, worden steeds meer katten voor opvang naar pensions gebracht. Het grote voordeel is dat hier 24/7 deskundig toezicht op uw kat is en uw kat veilig naar buiten kan. Katten vereisen verder een hele andere behandeling dan de honden. In de basis is de kat een solitair tot semi-solitair dier. Het is dan ook niet vanzelfsprekend dat een kat hier bij andere katten kan lopen. Hier gaat een rustige gewenning en introductie aan vooraf. Heeft uw kat liever geen enkele andere kat in zijn of haar buurt dan is dat ook geen probleem. Wij passen ons met liefde op hun wensen aan en bedienen hen op uw wenken, zoals een kat dat mag verwachten. De inrichting van de kattenafdeling zal voorzien worden van uitkijkposten, touwbruggen, verstopmogelijkheden en de allerzachtste mandjes voor koninklijke kattenbillen.

De kosten voor katten oppas zijn €8,- per dag en per kat.

U kunt uw kat brengen binnen dezelfde breng- en haal tijdvakken als die wij hanteren voor de honden.

De haal en brengtijden zijn:
Ma. t/m Za.
07:00 – 10:00 uur
16:00 – 19:00 uur
Zondag: 12.00-13.00 uur

Feestdagen zijn in overleg.

* Ons advies is om uw kat voor het verblijf te behandelen tegen vlooien en wormen. Een vlooienband raden wij af omdat deze kwijt/los kan raken tijdens spel.

Om er zorg voor te dragen dat niet alleen het verblijf van uw kat bij ons, maar ook het moment van brengen en ophalen veilig verlopen hebben wij een aantal huisregels. Vergeet daarom niet onder het kopje “huisregels” te kijken.

Onderstaand vindt u ons oppas-registratie formulier. Deze kan via onderstaande link online ingevuld worden. Vervolgens ontvangt u van ons een automatisch verzonden e-mail ter bevestiging, met daarin het door u ingevulde formulier zoals wij deze van u ontvangen hebben. Vervolgens kunt u een proefdag in plannen en hierna ontvangt u de inloggegevens voor onze boekingssoftware Kennelcare, hier kunt u zelf boekingen plaatsen, inzien en betalen.

Registratie kat

Let op: Een reservering voor een opvangperiode kan dus pas vastgelegd worden wanneer wij een geheel ingevuld registratieformulier hebben ontvangen.

Verder zijn bij ons de volgende entingen voor katten verplicht:

  • kattenziekte (infectieuze gastroenteritis, panleucopenievirus)
  • niesziekte (feline herpes- en feline calicivirus; FHV en FCV)

Katten dienen te worden gebracht in een veilig transportmiddel zoals een bench of rieten katten mand.

Voor katten hebben wij hier voldoende brok van het merk Fokker. Deze is kosteloos, echter moet er voor katten met allergieën, nierproblemen of een ander gezondheidsprobleem waar voeding veel invloed op kan hebben, eigen voer meegebracht worden. Verder is er ook de optie om ons vers vlees van Barf Menu te voeren. Hier zitten wel kosten aan verbonden die wij berekenen per gevoerde kilo aan het eind van het verblijf.

Klantenstop

Wij hebben momenteel een klantenstop voor meerdaagse opvang en vakantie opvang. Dit geldt ook voor eenmalige opvang. 
Voor vaste dagopvang van minimaal 3x per maand hebben wij nog enkele plekjes vrij, klik hier voor de voorwaarden