Kennelcare

Bij Happy pets – Happy you werken wij met het uitgebreide boekingssysteem KennelCare via onze website. In dit systeem heeft elk van onze klanten een eigen account. Via deze account kan er geboekt worden voor dag-, meerdaagse- & vakantieopvang. Ook kan er indien gewenst gekozen worden voor een directe betaling via factuur. Als nieuwe klant ontvangt u van ons een inlogcode nadat uw dier bij ons een geslaagde proefdag achter de rug heeft. Bent u al een bestaande klant van ons, neem dan even contact op voor de inlogcode.  Iedere door u gemaakte reservering komt eerst bij ons als concept boeking binnen. Vervolgens wordt deze door ons verder in het systeem verwerkt en keuren wij uw boeking goed. Na deze goedkeuring is de boeking bevestigd, hiervan ontvangt u van ons automatisch een bericht via e-mail. Wordt een boeking gewijzigd of geweigerd dan kan dit verschillende redenen hebben. Een wijziging kan bijvoorbeeld door ons uitgevoerd worden wanneer een door u gekozen dag of tijdvak niet mogelijk is. Een weigering van een reservering kan door ons uitgevoerd worden wanneer er bijvoorbeeld geen ruimte meer vrij is, of de vaccinaties van uw dier verlopen zijn.

Om onze klanten gemakkelijk op gang te helpen met het gebruik van KennelCare hebben wij onderstaand een aantal filmpjes die verschillende onderwerpen toelichten en uitbeelden. Mocht u er toch niet helemaal uit komen, dan staan wij uiteraard klaar voor uitleg en ondersteuning. Inloggen in het boekingssysteem kan via verschillende snelkoppelingen op onze website of via onderstaande link;

Inloggen op Kennelcare

Kamers

Als u boekt voor meerdaagse opvang krijgt u ook het kopje “Kamers” te zien. Als u hierop klikt ziet u dat er maar één optie is, namelijk de “prive ruimte”. Deze ruimte is voor honden die liever alleen worden gehuisvest. Dit kan vanwege medische redenen zijn of omdat de hond liever niet bij andere soortgenoten geplaatst wordt. Deze privé ruimte geldt zowel voor binnen als buiten. Mocht u meerdere honden hebben die niet met soortgenoten overweg kunnen, maar welk met elkaar, dan kunnen zij samen in deze privé ruimte gehuisvest worden. De reden dat wij voor de solitair gehuisveste honden de kamers hanteren, is vanwege de beperkte ruimte voor honden die solitair gehuisvest moeten worden. Deze honden hebben meer individuele één op één aandacht nodig dan de honden uit de roedel, waardoor wij om dit te kunnen blijven bieden hier maximaal 6 kamers voor vrij kunnen houden. Als dit bij uw hond(en) niet het geval is, hoeft u geen kamer te selecteren en kunt u verder naar de volgende stap. Uw hond wordt dan in de afdeling geplaatst voor honden die graag onder soortgenoten zijn. Mochten wij van mening zijn dat uw hond(en) beter in de privé kamer geplaatst kunnen worden dan passen wij dit in Kennelcare aan. Uiteraard koppelen wij dit terug aan de eigenaar van de hond.

Voor honden die in een privé kamer verblijven hanteren wij in de vakantie periodes een ander tarief. Deze is te vinden bij onze tarieven.

Extra opties 

Bij het maken van een boeking zijn er ook verschillende opties om toe te voegen. Zo is er bij dagopvang de keuze uit het laten voeren van ons verse vlees van BARF-menu. Bij meerdaagse- en vakantieopvang is er verder ook nog de optie tot het wassen van uw hond. Het tarief hiervan wordt berekend op formaat. Is dit op uw hond niet van toepassing dan gaat u verder naar de volgende stap.

Vaccinaties

Op Kennelcare wordt ook aangegeven of de vaccinaties van uw dier nog op orde zijn. Mocht er in uw portaal staan dat deze missen of verlopen zijn, kunt u het beste contact met ons opnemen. Deze vaccinaties zijn momenteel nog niet door uzelf in te zien. Hier komt nog een update voor.

Klantenstop

Wij hebben momenteel een klantenstop voor meerdaagse opvang en vakantie opvang. Dit geldt ook voor eenmalige opvang. 
Voor vaste dagopvang van minimaal 3x per maand hebben wij nog enkele plekjes vrij, klik hier voor de voorwaarden