Visie & Missie

Visie en Missie

De klant is koning, maar de dieren keizer!

Een motto wat terugkomt op onze website en zelfs ons logo. Maar ook in onze missie en visie staan we hier graag bij stil. Het is onze missie om er dagelijks, iedere dag van het jaar, zorg voor te dragen dat uw dier het hier optimaal naar zijn of haar zin heeft. Echter is ieder dier anders en vraagt ieder dier om een andere behandeling. De sleutel tot succes is dan in onze ogen; rust, regelmaat en aanpassingsvermogen. Om aan de behoeftes van uw dier te voldoen zoeken wij naar de perfecte balans tussen heerlijk rennen in de buitenlucht en voldoende rust pakken in de binnen verblijven. Aangezien honden en katten net als wij mensen gewoonte dieren zijn zorgen we voor regelmaat in de dag (en nacht) indeling in ons pension. Dit vraagt van ons een goed aanpassingsvermogen zodat uw dier zich prettig voelt. Zo hebben we hier honden over de vloer die afgeremd moeten worden, maar ook die zelf voldoende rust pakken. Honden die begeleiding nodig hebben én honden die geboren roedeldieren zijn. Of katten die probleemloos in een groepje kunnen lopen, maar ook katten die liever een eigen plekje hebben. Voor ons een heerlijke variatie in het werk waardoor geen enkele dag voor ons hetzelfde is. Doordat wij hier voor ieder dier een andere aanpak hanteren is er zorg op maat. Door deze zorg op maat is het voor uw dier bij ons een vertrouwde plek om terug te komen. Een plek waar honden kwispelen en katten spinnen, genietend van de buitenlucht, of binnen slapend in een knusse mand.

Onze visie is dat een dierenpension van nu niet meer vergelijkbaar kan zijn met die van zo’n 10 tot 20 jaar geleden. De tijd dat mensen huisdieren ergens onderbrachten zonder te weten hoe het kwalitatief gesteld was op die locatie is voorbij. Als pension hebben we niet meer te maken met ‘gewoon huisdieren’ maar met volwaardige gezinsleden. ‘Mijn kindje’ is dan ook een veel gehoorde opmerking hier. Daar komt een andere werkwijze, behandeling en inrichting bij kijken. Geen kleine rennen, maar grote speelweides. Zorgvuldig aangelegd, voorzien van verschillende speeltoestellen. Sinds de start van ons pension in 2016 en de opening van de huidige locatie in 2018 proberen wij vooruitstrevend te blijven en ons pension in te richten naar de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van dierenwelzijn. Ook wanneer de grootste verbouwingen klaar zijn zullen wij niet stil staan. Investeren en vernieuwen vinden wij erg belangrijk. Zo laat u als klant uw dier met een gerust gevoel bij ons achter en verblijft uw dier in een heus pretpark.

Bij Happy pets – Happy you zijn wij verder zeer begaan met onze klanten. Een gezellig praatje of vragen over gedrag en training staan bij ons aan de orde van de dag. Ondanks ons groeiende klantenbestand blijven wij kleinschalig en vooral gezellig. Niet alleen voor uw dier willen wij een vertrouwde plek zijn, ook voor onze klanten.

Klantenstop

Wij hebben momenteel een klantenstop voor meerdaagse opvang en vakantie opvang. Dit geldt ook voor eenmalige opvang. 
Voor vaste dagopvang van minimaal 3x per maand hebben wij nog enkele plekjes vrij, klik hier voor de voorwaarden